• Texas Go Math
  • Big Ideas Math
  • enVision Math
  • EngageNY Math
  • McGraw Hill My Math
  • 180 Days of Math
  • Math in Focus Answer Key
  • Math Expressions Answer Key
  • Privacy Policy

Go Math Answer Key

Texas Go Math Grade 4 Lesson 2.4 Answer Key Relate Hundredths and Decimals

Refer to our Texas Go Math Grade 4 Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Grade 4 Lesson 2.4 Answer Key Relate Hundredths and Decimals.

Essential Question

How can you record hundredths as fractions and decimals? Answer: We know that, The representation of the hundredths in the place-value chart is: 0.01 So, The representation of the hundredths in the form of a fraction is: \(\frac{1}{100}\) Hence, from the above, We can conclude that The representation of the hundredths in the form of a fraction is: \(\frac{1}{100}\) The representation of the hundredths in the form of a decimal number is 0.01

Unlock the problem

In the 2008 Summer Olympic Games, the winning time in the men’s 100-meter butterfly race was only \(\frac{1}{100}\) second faster than the second-place time. What decimal represents this fraction of a second? • Circle the numbers you need to use. Answer: It is given that In the 2008 Summer Olympic Games, the winning time in the men’s 100-meter butterfly race was only \(\frac{1}{100}\) second faster than the second-place time Hence, from the above, We can conclude that The numbers we need to use are: 1 and 100

You can write hundredths as fractions or decimals.

eureka math lesson 27 homework 2.4 answer key

Mathematical Processes Explain how the size of one-tenth is related to the size one hundredth. Answer: We know that, One-hundredth is the tenth of the one-tenth Hence, from the above, We can conclude that One-hundredth = \(\frac{1}{10}\) × One-tenth

Alicia Won her 400-meter freestyle race by 4\(\frac{25}{100}\) seconds. How can you write this mixed number as a decimal?

eureka math lesson 27 homework 2.4 answer key

Share and Show

Texas Go Math Grade 4 Lesson 2.4 Relate Hundredths and Decimals 5

Write the fraction or mixed number and the decimal shown by the model.

Texas Go Math Grade 4 Lesson 2.4 Relate Hundredths and Decimals 6

Mathematical Processes Are 0.5 and 0.50 equivalent? Explain. Answer: The given decimal numbers are: 0.5 and 0.50 Now, We know that, If zero is placed on the right side as the last digit in the decimal number, then that zero don’t have any value So, 0.5 = 0.50 Hence, from the above, We can conclude that 0.5 and 0.50 are equivalent

Problem Solving

Texas Go Math Grade 4 Lesson 2.4 Relate Hundredths and Decimals 9

Question 6. Write Math Explain how one whole, one-tenth, and one hundredth are related. Answer: We know that, “One-whole” is represented as 1 “One-tenth” is \(\frac{1}{10}\) of 1 “One-hundredth” is \(\frac{1}{10}\) of “One-tenth” and \(\frac{1}{100}\) of 1 Hence, from the above, We can conclude that One-hundredth = \(\frac{1}{10}\) of “One-tenth” = \(\frac{1}{100}\) of 1

Sense or Nonsense?

Texas Go Math Grade 4 Lesson 2.4 Relate Hundredths and Decimals 10

Daily Assessment Task

Fill in the bubble completely to show your answer.

eureka math lesson 27 homework 2.4 answer key

TEXAS Test Prep

Texas Go Math Grade 4 Lesson 2.4 Relate Hundredths and Decimals 12

Texas Go Math Grade 4 Lesson 2.4 Homework and Practice Answer Key

Relate Hundredths and Decimals

Texas Go Math Grade 4 Lesson 2.4 Relate Hundredths and Decimals 13

Whose statement makes sense? whose statement is nonsense? Explain your reasoning. Answer: It is given that Emma said, “It is seventy-five hundredths of a mile to Waterslide Park.” Charles said, “It is seven and five-tenths miles to Waterslide Park.” Now, The representation of seventy-five hundredths in the Standard form is: 0.75 The representation of seven and five-tenths in the Standard form is: 7.5 It is given that The Waterslide park is: 0.75 miles Hence, from the above, We can conclude that Emma’s statement makes sense Charles’s statement makes not sense

Question 3. Jake said he has \(\frac{8}{100}\) of a dollar in his pocket. Margie said that the decimal for \(\frac{8}{100}\) is 0.8. What error did she make? What is the decimal form for \(\frac{8}{100}\)? Answer: It is given that Jake said he has \(\frac{8}{100}\) of a dollar in his pocket. Margie said that the decimal for \(\frac{8}{100}\) is 0.8 Now, The representation of \(\frac{8}{100}\) in the decimal form is: 0.08 Now, 0.8 represents only one digit after the decimal point But, From the given fraction, The digits after the decimal point must have 2 So, The error made by Margie is: The misinterprettion of digits after the decimal point Hence, from the above, We can conclude that The error made by Margie is: The misinterprettion of digits after the decimal point The representation of \(\frac{8}{100}\) in the decimal form is: 0.08

Lesson Check

eureka math lesson 27 homework 2.4 answer key

Share this:

Leave a comment cancel reply.

You must be logged in to post a comment.

Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 4 Answer Key

Engage ny eureka math 4th grade module 6 lesson 4 answer key, eureka math grade 4 module 6 lesson 4 sprint answer key.

Engage NY Math 4th Grade Module 6 Lesson 4 Sprint Answer Key 1

Answer: 2/10 = 0.2, 3/10 = 0.3, 4/10 = 0.4, 8/10 = 0.8, 6/10 = 0.6, 0.1 = 1/10, 0.2 = 2/10, 0.3 = 3/10, 0.7 = 7/10, 0.5 = 5/10, 5/10 = 0.5, 0.8 = 8/10, 7/10 = 0.7, 0.4 = 4/10, 9/10 = 0.9, 10/10 = 1, 11/10 = 1.1, 12/10 = 1.2, 15/10 = 1.5, 25/10 = 2.5, 45/10 = 4.5, 38/10 = 3.8, 1 = 10/10, 2 = 20/10, 5 = 50/10, 4 = 40/10, 4.1 = 41/10, 4.2 = 42/10, 4.6 = 46/10, 2.6 = 26/10, 3.6 = 36/10, 3.4 = 34/10, 2.3 = 23/10, 43/10 = 4.3, 20/10 = 2, 1.8 = 18/10, 34/10 = 3.4, 50/10 = 5, 4.7 = 47/10, 28/10 = 2.8, 30/10 = 3, 3.2 = 32/10, 20/10 = 2, 2.1 = 21/10.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-1

Question 1. \(\frac{2}{10}\) = 0.2

Answer: 2/10 = 0.2.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{2}{10}\). 2/10 = 0.2.

Question 2. \(\frac{3}{10}\) = 0.3

Answer: 3/10 = 0.3.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{3}{10}\). 3/10 = 0.3.

Question 3. \(\frac{4}{10}\) = 0.4

Answer: 4/10 = 0.4.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{4}{10}\). 4/10 = 0.4.

Question 4. \(\frac{8}{10}\) = 0.8

Answer: 8/10 = 0.8.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{8}{10}\). 8/10 = 0.8.

Question 5. \(\frac{6}{10}\) = 0.6

Answer: 6/10 = 0.6.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{6}{10}\). 6/10 = 0.6.

Question 6. 0.1 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 1/10 = 0.1.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{1}{10}\). 1/10 = 0.1.

Question 7. 0.2 = \(\frac{}{10}\)

Question 8. 0.3 = \(\frac{}{10}\)

Question 9. 0.7 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 7/10 = 0.7.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{7}{10}\). 7/10 = 0.7.

Question 10. 0.5 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 5/10 = 0.5.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{5}{10}\). 5/10 = 0.5.

Question 11. \(\frac{5}{10}\) = 0.5

Question 12. 0.8 = \(\frac{}{10}\)

Question 13. \(\frac{7}{10}\) = 0.7

Question 14. 0.4 = \(\frac{}{10}\)

Question 15. \(\frac{9}{10}\) = 0.9

Answer: 9/10 = 0.9.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{9}{10}\). 9/10 = 0.9.

Question 16. \(\frac{10}{10}\) = 1

Answer: 10/10 = 1.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{10}{10}\). 10/10 = 1.

Question 17. \(\frac{11}{10}\) = 1.1

Answer: 11/10 = 1.1.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{11}{10}\). 11/10 = 1.1.

Question 18. \(\frac{12}{10}\) = 1.2

Answer: 12/10 = 1.2.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{12}{10}\). 12/10 = 1.2.

Question 19. \(\frac{15}{10}\) = 1.5.

Answer: 15/10 = 1.5.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{15}{10}\). 15/10 = 1.5.

Question 20. \(\frac{25}{10}\) = 2.5.

Answer: 25/10 = 2.5.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{25}{10}\). 25/10 = 2.5.

Question 21. \(\frac{45}{10}\) = 4.5.

Answer: 45/10 = 4.5.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{45}{10}\). 45/10 = 4.5.

Question 22. \(\frac{38}{10}\) = 3.8.

Answer: 38/10 = 3.8.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{38}{10}\). 38/10 = 3.8.

Question 23. 1 = \(\frac{}{10}\)

Question 24. 2 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 20/10 = 2.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{20}{10}\). 20/10 = 2.

Question 25. 5 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 50/10 = 5.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{50}{10}\). 50/10 = 5.

Question 26. 4 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 40/10 = 4.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{40}{10}\). 40/10 = 4.

Question 27. 4.1 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 41/10 = 4.1.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{41}{10}\). 41/10 = 4.1.

Question 28. 4.2 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 42/10 = 4.2.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{42}{10}\). 42/10 = 4.2.

Question 29. 4.6 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 46/10 = 4.6.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{46}{10}\). 46/10 = 4.6.

Question 30. 2.6 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 26/10 = 2.6.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{26}{10}\). 26/10 = 2.6.

Question 31. 3.6 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 36/10 = 3.6.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{36}{10}\). 36/10 = 3.6.

Question 32. 3.4 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 34/10 = 3.4.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{34}{10}\). 34/10 = 3.4.

Question 33. 2.3 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 23/10 = 2.3.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{23}{10}\). 23/10 = 2.3.

Question 34. 4\(\frac{3}{10}\) = 4.3.

Answer: 43/10 = 4.3.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{43}{10}\). 43/10 = 4.3.

Question 35. \(\frac{20}{10}\) = 2.

Question 36. 1.8 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 18/10 = 1.8.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{18}{10}\). 18/10 = 1.8.

Question 37. 3\(\frac{4}{10}\) = 3.4.

Question 38. \(\frac{50}{10}\) = 5.

Question 39. 4.7 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 47/10 = 4.7.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{47}{10}\). 47/10 = 4.7.

Question 40. 2\(\frac{8}{10}\) = 2.8.

Answer: 28/10 = 2.8.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{28}{10}\). 28/10 = 2.8.

Question 41. \(\frac{30}{10}\) = 3.

Answer: 30/10 = 3.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{30}{10}\). 30/10 = 3.

Question 42. 3.2 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 32/10 = 3.2.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{32}{10}\). 32/10 = 3.2.

Question 43. \(\frac{20}{10}\) = 2.

Question 44. 2.1 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 21/10 = 2.1.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{21}{10}\). 21/10 = 2.1.

Engage NY Math 4th Grade Module 6 Lesson 4 Sprint Answer Key 2

Answer: 1/10 = 0.1, 2/10 = 0.2, 3/10 = 0.3, 7/10 = 0.7, 5/10 = 0.5, 0.2 = 2/10, 0.3 = 3/10, 0.4 = 4/10, 0.8 = 8/10, 0.6 = 6/10, 4/10 = 0.4, 0.9 = 9/10, 6/10 = 0.6, 0.5 = 5/10, 9/10 = 0.9, 10/10 = 1, 11/10 = 1.1, 12/10 = 1.2, 17/10 = 1.7, 27/10 = 2.7, 47/10 = 4.7, 34/10 = 3.4, 1 = 10/10, 2 = 20/10, 4 = 40/10, 3 = 30/10, 3.1 = 31/10, 3.2 = 32/10, 3.6 = 36/10, 1.6 = 16/10, 2.6 = 26/10, 4.2 = 42/10, 2.5 = 25/10, 34/10 = 3.4, 20/10 = 2, 4.6 = 46/10, 24/10 = 2.4, 40/10 = 4, 2.3 = 23/10, 30/10 = 3, 4.1 = 41/10.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-2

Question 1. \(\frac{1}{10}\) = 0.1.

Question 2. \(\frac{2}{10}\) = 0.2.

Question 3. \(\frac{3}{10}\) = 0.3.

Question 4. \(\frac{7}{10}\) = 0.7.

Question 5. \(\frac{5}{10}\) = 0.5.

Question 6. 0.2 = \(\frac{}{10}\)

Question 7. 0.3 = \(\frac{}{10}\)

Question 8. 0.4 = \(\frac{}{10}\)

Question 9. 0.8 = \(\frac{}{10}\)

Question 10. 0.6 = \(\frac{}{10}\)

Question 11. \(\frac{4}{10}\) = 0.4

Question 12. 0.9 = \(\frac{}{10}\)

Question 13. \(\frac{6}{10}\) = 0.6.

Question 14. 0.5 = \(\frac{}{10}\)

Question 15. \(\frac{9}{10}\) = 0.9.

Question 16. \(\frac{10}{10}\) =1.

Question 17. \(\frac{11}{10}\) = 1.1.

Question 18. \(\frac{12}{10}\) = 1.2.

Question 19. \(\frac{17}{10}\) = 1.7.

Answer: 17/10 = 1.7.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{17}{10}\). 17/10 = 1.7.

Question 20. \(\frac{27}{10}\) = 2.7.

Answer: 27/10 = 2.7.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{27}{10}\). 27/10 = 2.7.

Question 21. \(\frac{47}{10}\) = 4.7.

Question 22. \(\frac{34}{10}\) = 3.4.

Question 25. 4 = \(\frac{}{10}\)

Question 26. 3 = \(\frac{}{10}\)

Question 27. 3.1 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 31/10 = 3.1.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{31}{10}\). 31/10 = 3.1.

Question 28. 3.2 = \(\frac{}{10}\)

Question 29. 3.6 = \(\frac{}{10}\)

Question 30. 1.6 = \(\frac{}{10}\)

Answer: 16/10 = 1.6.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{16}{10}\). 16/10 = 1.6.

Question 31. 2.6 = \(\frac{}{10}\)

Question 32. 4.2 = \(\frac{}{10}\)

Question 33. 2.5 = \(\frac{}{10}\)

Question 34. 3\(\frac{4}{10}\) = 3.4.

Question 35. \(\frac{50}{10}\) = 5.

Question 36. 1.7 = \(\frac{}{10}\)

Question 37. 4\(\frac{3}{10}\) = 4.3.

Question 38. \(\frac{20}{10}\) = 2.

Question 39. 4.6 = \(\frac{}{10}\)

Question 40. 2\(\frac{4}{10}\) =2.4.

Answer: 24/10 = 2.4.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{24}{10}\). 24/10 = 2.4.

Question 41. \(\frac{40}{10}\) = 4.

Question 42. 2.3 = \(\frac{}{10}\)

Question 43. \(\frac{30}{10}\) = 3.

Question 44. 4.1 = \(\frac{}{10}\)

Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 4 Problem Set Answer Key

Engage NY Math Grade 4 Module 6 Lesson 4 Problem Set Answer Key 1

Answer: a.The length of the shaded part of the meter stick in centimeters = 1cm. b. 1/10 fraction of a meter is 1 centimeter. c. The length of the shaded portion of the meter stick = 1/10. d. decimal form = 0.1. e. 1/10 fraction of a meter is 10 centimeters.

Explanation: In the above-given question, given that, 1 meter = 10 centimeters. a.The length of the shaded part of the meter stick in centimeters = 1cm. b. 1/10 fraction of a meter is 1 centimeter. c. The length of the shaded portion of the meter stick = 1/10. d. decimal form = 0.1. e. 1/10 fraction of a meter is 10 centimeters.

Question 2. Fill in the blanks. a. 1 tenth = __10__ hundredths b. \(\frac{1}{10}\)m = \(\frac{}{10}\)m c. \(\frac{2}{10}\)m = \(\frac{20}{}\)m

Answer: a. 1 tenth = 10 hundredths. b. 1/10 = 10/10. c. 2/10 = 20/100.

Explanation: In the above-given question, given that, a. 1 tenth = 10 hundredths. b. 1/10 = 10/10. c. 2/10 = 20/100.

Engage NY Math Grade 4 Module 6 Lesson 4 Problem Set Answer Key 3

Answer: 0.24 m.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-11

Answer: 0.38 m.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-3

Answer: 0.84 m.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{8}{10}\)m + \(\frac{4}{100}\)m = \(\frac{84}{100}\)m = 0.84m 8/10 = 0.8. 4/100 = 0.04. 0.8 + 0.04 = 0.84 m

Engage NY Math Grade 4 Module 6 Lesson 4 Problem Set Answer Key 7

Answer: 0.17 m.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{1}{10}\)m + \(\frac{7}{100}\)m = \(\frac{17}{100}\)m = 0.17m 1/10 = 0.1. 7/100 = 0.07. 0.1 + 0.07 = 0.17 m

Engage NY Math Grade 4 Module 6 Lesson 4 Problem Set Answer Key 8

Answer: 0.19 m.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{1}{10}\)m + \(\frac{9}{100}\)m = \(\frac{19}{100}\)m = 0.19m 1/10 = 0.1. 9/100 = 0.09. 0.1 + 0.09 = 0.19 m.

Question 5. Draw a number bond, pulling out the tenths from the hundredths as in Problem 3. Write the total as the equivalent decimal. a. \(\frac{19}{100}\)m b. \(\frac{28}{100}\)m c. \(\frac{77}{100}\) m d. \(\frac{94}{100}\)m

Answer: a. 0.19 m.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-12

Answer: b. 0.28 m.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-13

Answer: c. 0.77 m.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-14

Answer: 0.94 m.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-15

Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 4 Exit Ticket Answer Key

Eureka Math 4th Grade Module 6 Lesson 4 Exit Ticket Answer Key 1

Answer: 0.6 m.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{6}{10}\)m  = 0.6m 6/10 = 0.6.

Question 2. Draw a number bond, pulling out the tenths from the hundredths. Write the total as the equivalent decimal. a. \(\frac{62}{100}\)m b. \(\frac{27}{100}\)

Answer: a.0.62 m.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-16

Answer: b.0.27 m.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-17

Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 4 Homework Answer Key

Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 4 Homework Answer Key 1

Answer: a.The length of the shaded part of the meter stick in centimeters = 3cm. b. 1/30 fraction of a meter is 3 centimeters. c. The length of the shaded portion of the meter stick = 1/30. d. decimal form = 0.03. e. 1/30 fraction of a meter is 30 centimeters.

Explanation: In the above-given question, given that, 1 meter = 100 centimeters. a.The length of the shaded part of the meter stick in centimeters = 3cm. b. 1/30 fraction of a meter is 3 centimeters. c. The length of the shaded portion of the meter stick = 1/30. d. decimal form = 0.03. e. 1/30 fraction of a meter is 30 centimeters.

Question 2. Fill in the blanks. a. 5 tenths = __50__ hundredths b. \(\frac{5}{10}\)m = \(\frac{}{100}\)m c. \(\frac{4}{10}\)m = \(\frac{40}{}\) m

Answer: a. 5 tenth = 50 hundredths. b. 5/10 = 50/100. c. 4/10 = 40/100.

Explanation: In the above-given question, given that, a. 5 tenth = 50 hundredths. b. 5/10 = 50/10. c. 4/10 = 40/100.

Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 4 Homework Answer Key 3

Answer: 0.46 m.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-4

Answer: 0.15 m.

Explanation: In the above-given question, given that, \(\frac{1}{10}\)m + \(\frac{5}{100}\)m = \(\frac{15}{100}\)m = 0.15m 1/10 = 0.1. 5/100 = 0.05. 0.1 + 0.05 = 0.15 m

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-5

Answer: 0.41 m.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-6

Question 5. Draw a number bond, pulling out the tenths from the hundredths, as in Problem 3 of the Homework. Write the total as the equivalent decimal. a. \(\frac{23}{100}\)m b. \(\frac{38}{100}\)m c. \(\frac{82}{100}\)m d. \(\frac{76}{100}\)m

Answer: a.0.23 m.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-7

Answer: b. 0.38 m.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-8

Answer: c. 0.82 m.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-9

Answer: d. 0.76 m.

Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-4-Answer Key-10

Leave a Reply Cancel reply

You must be logged in to post a comment.

  • Texas Go Math
  • Big Ideas Math
  • Engageny Math
  • McGraw Hill My Math
  • enVision Math
  • 180 Days of Math
  • Math in Focus Answer Key
  • Math Expressions Answer Key
  • Privacy Policy

CCSS Math Answers

Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 13 Answer Key

Refer to our Eureka 2nd Grade Module 4 Lesson 13 Answer Key Solve the problems. You can understand the concepts in-depth with the help of the Eureka Math Book Answers 2nd Grade solution Key. We provide the step by step explanations for all the questions by using the figures. You can easily understand the concepts in-depth with the help of the Eureka Math Answer Grade 2nd Module 4 Lesson.

Engage NY Eureka Math 2nd Grade Module 4 Lesson 13 Answer Key

Students who feel difficulty in solving the problems can quickly understand the concepts with the help of our Eureka Math Book 2nd Grade Module 4 Lesson 13 Answer key. In order to excel in the exam, we suggest the students of 2nd standards refer to the Eureka Math Book 2nd Grade Module 4 Lesson 13 Answer key.

Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 13 Sprint Answer Key

Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 13 Problem Set Answer Key 1

Answer: 10 – 5 = 5, 20 – 5 = 15, 30 – 5 = 25, 10 – 2 = 8, 20 – 2 = 18, 30 – 2 = 28, 11 – 2 = 9, 21 – 2 = 19, 31 – 2 = 29, 10 – 8 = 2, 11 – 8 = 3, 21 – 8 = 13, 31 – 8 = 23, 14 – 5 = 9, 24 – 5 = 19, 34 – 5 = 29, 15 – 6 = 9, 25 – 6 = 19, 35 – 6 = 29, 10 – 7 = 3, 20 – 8 = 12, 30 – 9 = 21, 14 – 6 = 8, 24 – 6 = 18, 34 – 6 = 28, 15 – 7 = 8, 25 – 7 = 18, 35 – 7 = 28, 11 – 4 = 7, 21 – 4 = 17, 31 – 4 = 27, 12 – 6 = 6, 22 – 6 = 16, 32 – 6 = 26, 21 – 6 = 15, 31 – 6 = 25, 12 – 8 = 4, 32 – 8 = 24, 21 – 8 = 13, 31 – 8 = 23, 28 – 9 = 19, 27 – 8 = 19, 38 – 9 = 29, 37 – 8 = 29.

Eureka-Math-Grade-2-Module-4-Lesson -13- Answer Key-1

Question 1. 10 – 5 = 5.

Answer: 10 – 5 = 5.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 10 – 5 = 5. 5 + 5 = 10.

Question 2. 20 – 5 = 15.

Answer: 20 – 5 = 15.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 20 – 5 = 15. 15 + 5 = 20.

Question 3. 30 – 5 = 25.

Answer: 30 – 5 = 25.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 30 – 5 = 25. 25 + 5 = 30.

Question 4. 10 – 2 = 8.

Answer: 10 – 2 = 8.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 10 – 2 = 8. 8 + 2 = 10.

Question 5. 20 – 2 = 18.

Answer: 20 – 2 = 18.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 20 – 2 = 18. 18 + 2 = 20.

Question 6. 30 – 2 = 28.

Answer: 30 – 2 = 28.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 30 – 2 = 28. 28 + 2 = 30.

Question 7. 11 – 2 = 9.

Answer: 11 – 2 = 9.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 11 – 2 = 9. 9 + 2 = 11.

Question 8. 21 – 2 = 19.

Answer: 21 – 2 = 19.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 21 – 2 = 19. 19 + 2 = 21.

Question 9. 31 – 2 = 29.

Answer: 31 – 2 = 29.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 31 – 2 = 29. 29 + 2 = 31.

Question 10. 10 – 8 = 2.

Answer: 10 – 8 = 2.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 10 – 8 = 2. 2 + 8 = 10.

Question 11. 11 – 8 = 3.

Answer: 11 – 8 = 3.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 11 – 8 = 3. 3 + 8 = 11.

Question 12. 21 – 8 = 13.

Answer: 21 – 8 = 13.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 21 – 8 = 13. 13 + 8 = 21.

Question 13. 31 – 8 = 23.

Answer: 31 – 8 = 23.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 31 – 8 = 23. 23 + 8 = 31.

Question 14. 14 – 5 = 9.

Answer: 14 – 5 = 9.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 14 – 5 = 9. 9 + 5 = 14.

Question 15. 24 – 5 =19.

Answer: 24 – 5 = 19.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 24 – 5 = 19. 19 + 5 = 24.

Question 16. 34 – 5 = 29.

Answer: 34 – 5 = 29.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 34 – 5 = 29. 29 + 5 = 34.

Question 17. 15 – 6 = 9.

Answer: 15 – 6 = 9.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 15 – 6 = 9. 9 + 6 = 15.

Question 18. 25 – 6 = 19.

Answer: 25 – 6 = 19.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 25 – 6 = 19. 19 + 6 = 25.

Question 19. 35 – 6 = 29.

Answer: 35 – 6 = 29.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 35 – 6 = 29. 29 + 6 = 35.

Question 20. 10 – 7 = 3.

Answer: 10 – 7 = 3.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 10 – 7 = 3. 3 + 7 = 10.

Question 21. 20 – 8 = 12.

Answer: 20 – 8 = 12.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 20 – 8 = 12. 12 + 8 = 20.

Question 22. 30 – 9 = 21.

Answer: 30 – 9 = 21.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 30 – 9 = 21. 21 + 9 = 30.

Question 23. 14 – 6 = 8.

Answer: 14 – 6 = 8.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 14 – 6 = 8. 8 + 6 = 14.

Question 24. 24 – 6 = 18.

Answer: 24 – 6 = 18.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 24 – 6 = 18. 18 + 6 = 24.

Question 25. 34 – 6 = 28.

Answer: 34 – 6 = 28.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 34 – 6 = 28. 28 + 6 = 34.

Question 26. 15 – 7 = 8.

Answer: 15 – 7 = 8.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 15 – 7 = 8. 8 + 7 = 15.

Question 27. 25 – 7 = 18.

Answer: 25 – 7 = 18.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 25 – 7 = 18. 18 + 7 = 25.

Question 28. 35 – 7 = 28.

Answer: 35 – 7 = 28.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 35 – 7 = 28. 28 + 7 = 35.

Question 29. 11 – 4 = 7.

Answer: 11 – 4 = 7.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 11 – 4 = 7. 7 + 4 = 11.

Question 30. 21 – 4 = 17.

Answer: 21 – 4 = 17.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 21 – 4 = 17. 17 + 4 = 21.

Question 31. 31 – 4 = 27.

Answer: 31 – 4 = 27.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 31 – 4 = 27. 27 + 4 = 31.

Question 32. 12 – 6 = 6.

Answer: 12 – 6 = 6.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 12 – 6 = 6. 6 + 6 = 12.

Question 33. 22 – 6 = 16.

Answer: 22 – 6 = 16.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 22 – 6 = 16. 16 + 6 = 22.

Question 34. 32 – 6 = 26.

Answer: 32 – 6 = 26.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 32 – 6 = 26. 26 + 6 = 32.

Question 35. 21 – 6 = 15.

Answer: 21 – 6 = 15.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 21 – 6 = 15. 15 + 6 = 21.

Question 36. 31 – 6 = 25.

Answer: 31 – 6 = 25.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 31 – 26 = 25. 25 + 26 = 31.

Question 37. 12 – 8 = 4.

Answer: 12 – 8 = 4.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 12 – 8 = 4. 4 + 8 = 12.

Question 38. 32 – 8 = 24.

Answer: 32 – 8 = 24.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 32 – 8 = 24. 24 + 8 = 32.

Question 39. 21 – 8 = 13.

Question 40. 31 – 8 = 23.

Question 41. 28 – 9 = 19.

Answer: 28 – 9 = 19.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 28 – 9 = 19. 19 + 9 = 28.

Question 42. 27 – 8 = 9.

Answer: 27 – 8 = 9.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 27 – 8 = 9. 9 + 8 = 27.

Question 43. 38 – 9 = 18.

Answer: 38 – 9 = 18.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 38 – 9 = 18. 18 + 9 = 38.

Question 44. 37 – 8 = 29.

Answer: 37 – 8 = 29.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 37 – 8 = 29. 29 + 8 = 37.

Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 13 Problem Set Answer Key 2

Question 1. 10 – 1 = 9.

Answer: 10 – 1 = 9.

Eureka-Math-Grade-2-Module-4-Lesson -13- Answer Key-2

Question 2. 20 – 1 = 19.

Answer: 20 – 1 = 19.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 20 – 1 = 19. 19 + 1 = 20.

Question 3. 30 – 1 = 29.

Answer: 30 – 1 = 29.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 30 – 1 = 29. 29 + 1 = 30.

Question 4. 10 – 3 = 7.

Answer: 10 – 3 = 7.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 10 – 3 = 7. 7 + 3 = 10.

Question 5. 20 – 3 = 17.

Answer: 20 – 3 = 17.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 20 – 3 = 17. 17 + 3 = 20.

Question 6. 30 – 3 = 27.

Answer: 30 – 3 = 27.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 30 – 3 = 27. 27 + 3 = 30.

Question 7. 12 – 3 = 9.

Answer: 12 – 3 = 9.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 12 – 3 = 9. 9 + 3 = 12.

Question 8. 22 – 3 = 19.

Answer: 22 – 3 = 19.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 22 – 3 = 19. 19 + 3 = 22.

Question 9. 32 – 3 = 29.

Answer: 32 – 3 = 29.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 32 – 3 = 29. 29 + 3 = 32.

Question 10. 10 – 9 = 1.

Answer: 10 – 9 = 1.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 10 – 9 = 1. 1 + 9 = 10.

Question 11. 11 – 9 = 2.

Answer: 11 – 9 = 2.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 11 – 9 = 2. 2 + 9 = 11.

Question 12. 21 – 9 = 12.

Answer: 21 – 9 = 12.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 21 – 9 = 12. 12 + 9 = 21.

Question 13. 31 – 9 = 22.

Answer: 31 – 9 = 22.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 31 – 9 = 22. 22 + 9 = 31.

Question 14. 13 – 4 = 9.

Answer: 13 – 4 = 9.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 13 – 4 = 9. 9 + 4 = 13.

Question 15. 23 – 4 = 19.

Answer: 23 – 4 = 19.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 23 – 4 = 19. 19 + 4 = 23.

Question 16. 33 – 4 = 29.

Answer: 33 – 4 = 29.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 33 – 4 = 29. 29 + 4 = 33.

Question 17. 16 – 7 = 9.

Answer: 16 – 7 = 9.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 16 – 7 = 9. 9 + 7 = 16.

Question 18. 26 – 7 = 19.

Answer: 26 – 7 = 19.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 26 – 7 = 19. 19 + 7 = 26.

Question 19. 36 – 7 = 29.

Answer: 36 – 7 = 29.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 36 – 7 = 29. 29 + 7 = 36.

Question 20. 10 – 6 = 4.

Answer: 10 – 6 = 4.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 10 – 6 = 4. 6 + 4 = 10.

Question 21. 20 – 7 = 13.

Answer: 20 – 7 = 13.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 20 – 7 = 13. 13 + 7 = 20.

Question 22. 30 – 8 = 22.

Answer: 30 – 8 = 22.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 30 – 8 = 22. 22 + 8 = 30.

Question 23. 13 – 5 = 8.

Answer: 13 – 5 = 8.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 13 – 5 = 8. 8 + 5 = 13.

Question 24. 23 – 5 = 18.

Answer: 23 – 5 = 18.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 23 – 5 = 18. 18 + 5 = 23.

Question 25. 33 – 5 = 28.

Answer: 33 – 5 = 28.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 33 – 5 = 28. 28 + 5 = 33.

Question 26. 16 – 8 = 8.

Answer: 16 – 8 = 8.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 16 – 8 = 8. 8 + 8 = 16.

Question 27. 26 – 8 = 18.

Answer: 26 – 8 = 18.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 26 – 8 = 18. 18 + 8 = 26.

Question 28. 36 – 8 = 28.

Answer: 36 – 8 = 28.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 36 – 8 = 28. 28 + 8 = 36.

Question 29. 12 – 5 = 7.

Answer: 12 – 5 = 7.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 12 – 5 = 7. 7 + 5 = 12.

Question 30. 22 – 5 = 17.

Answer: 22 – 5 = 17.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 22 – 5 = 17. 17 + 5 = 22.

Question 31. 32 – 5 = 27.

Answer: 32 – 5 = 27.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 32 – 5 = 27. 27 + 5 = 32.

Question 32. 11 – 5 = 6.

Answer: 11 – 5 = 6.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 11 – 5 = 6. 6 + 5 = 11.

Question 33. 21 – 5 = 19.

Answer: 21 – 5 = 19.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 21 – 5 = 19. 19 + 5 = 21.

Question 34. 31 – 5 = 29.

Answer: 31 – 5 = 29.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 31 – 5 = 29. 29 + 5 = 31.

Question 35. 12 – 7 = 5.

Answer: 12 – 7 = 5.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 12 – 7 = 5. 5 + 7 = 12.

Question 36. 22 – 7 = 15.

Answer: 22 – 7 = 15.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 22 – 7 = 15. 15 + 7 = 22.

Question 37. 11 – 7 = 4.

Answer: 11 – 7 = 4.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 11 – 7 = 4. 4 + 7 = 11.

Question 38. 31 – 7 = 24.

Answer: 31 – 7 = 24.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 31 – 7 = 24. 24 + 7 = 31.

Question 39. 22 – 9 = 13.

Answer: 22 – 9 = 13.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 22 – 9 = 13. 13 + 9 = 22.

Question 40. 32 – 9 = 23.

Answer: 32 – 9 = 23.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 32 – 9 = 23. 23 + 9 = 32.

Question 41. 38 – 9 = 29.

Answer: 38 – 9 = 29.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 38 – 9 = 29. 29 + 9 = 38.

Question 42. 37 – 8 = 29.

Question 43. 28 – 9 = 19.

Question 44. 27 – 8 = 19.

Answer: 27 – 8 = 19.

Explanation: In the above-given question, given that, subtract the numbers. 27 – 8 = 19. 19 + 8 = 27.

Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 13 Problem Set Answer Key

Question 1. Solve vertically. Draw a place value chart and chips to model each problem. Show how you change 1 ten for 10 ones, when necessary. a. 31 – 19 = __12___

Answer: 31 – 19 = 12.

Eureka-Math-Grade-2-Module-4-Lesson -13- Answer Key-3

b. 46 – 24 = __22____

Answer: 46 – 24 = 22.

Eureka-Math-Grade-2-Module-4-Lesson -13- Answer Key-4

c. 51 – 33 = __18____

Answer: 51 – 33 = 18.

Eureka-Math-Grade-2-Module-4-Lesson -13- Answer Key-5

d. 67 – 49 = __18___

Answer: 67 – 49 = 18.

Eureka-Math-Grade-2-Module-4-Lesson -13- Answer Key-6

e. 66 – 48 = __18____

Answer: 66 – 48 = 18.

Explanation: In the above-given question, given that, draw a place value chart and chips. 6 x 10 = 60. 6 x 1 = 6. 4 x 10 = 40. 8 x 1 = 8. 60 + 6 = 66. 40 + 8 = 48. 66 – 48 = 18.

f. 77 – 58 = __19___

Answer: 77 – 58 = 19.

Explanation: In the above-given question, given that, draw a place value chart and chips. 7 x 10 = 70. 7 x 1 = 7. 5 x 10 = 50. 8 x 1 = 8. 70 + 7 = 77. 50 + 8 = 58. 77 – 58 = 19.

Question 2. Solve 31 – 27 and 25 – 15 vertically using the space below. Circle to tell if the number sentence is true or false.

True or False 31 – 27 = 25 – 15

Answer: False.

Explanation: In the above-given question, given that, draw a place value chart and chips. 31 – 27 = 4. 25 – 15 = 10. 4 is not equal to 10.

Question 3. Solve 78 – 43 and 81 – 46 vertically using the space below. Circle to tell if the number sentence is true or false.

True or False 78 – 43 = 81 – 46

Answer: True.

Explanation: In the above-given question, given that, draw a place value chart and chips. 78 – 43 = 35. 81 – 46 = 35. 35 is equal to 35.

Question 4. Mrs. Smith has 39 tomatoes in her garden. Mrs. Thompson has 52 tomatoes in her garden. How many fewer tomatoes does Mrs. Smith have than Mrs. Thompson?

Answer: The fewer tomatoes do Mrs. Smith have than Mrs. Thompson = 16.

Explanation: Explanation: In the above-given question, given that, Mrs. Smith has 39 tomatoes in her garden. Mrs. Thompson has 52 tomatoes in her garden. 52 – 36 = 16. so the fewer tomatoes do Mrs. Smith have than Mrs. Thompson = 16.

Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 13 Exit Ticket Answer Key

Solve vertically. Draw a place value chart and chips to model each problem. Show how you change 1 ten for 10 ones, when necessary.

Question 1. 75 – 28 = ___43_____

Answer: 75 – 28 = 43.

Explanation: In the above-given question, given that, draw a place value chart and chips. 7 x 10 = 70. 5 x 1 = 5. 70 + 5 = 75. 2 x 10 = 20. 20 + 8 = 28. 75 – 28 = 43.

Question 2. 63 – 35 = ___28_____

Answer: 63 – 35 = 28.

Explanation: In the above-given question, given that, draw a place value chart and chips. 6 x 10 = 60. 3 x 1 = 3. 60 + 3 = 63. 3 x 10 = 30. 5 x 1 = 5. 30 + 5 = 35. 63 – 35 = 28.

Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 13 Homework Answer Key

Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 13 Homework Answer Key 3

Answer: 42 – 26 = 16.

Explanation: In the above-given question, given that, draw a place value chart and chips. 4 x 10 = 40. 2 x 1 = 2. 40 + 2 = 42. 2 x 10 = 20. 6 x 1 = 6. 20 + 6 = 26. 42 – 26 = 16.

Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 13 Homework Answer Key 4

Answer: 54 – 28 = 26.

Eureka-Math-Grade-2-Module-4-Lesson -13- Answer Key-7

Answer: 60 – 17 = 43.

Eureka-Math-Grade-2-Module-4-Lesson -13- Answer Key-8

Question 2. Solve vertically. Draw a place value chart and chips to model each problem. Show how you change 1 ten for 10 ones, when necessary. a. 31 – 19 = ___12__

Explanation: In the above-given question, given that, draw a place value chart and chips. 3 x 10 = 30. 1 x 1 = 1. 1 x 10 = 10. 9 x 1 = 9. 30 + 1 = 31. 10 + 9 = 19. 31 – 19 = 12.

b. 47 – 24 = ___23___

Answer: 47 – 24 = 23.

Explanation: In the above-given question, given that, draw a place value chart and chips. 4 x 10 = 40. 7 x 1 = 7. 2 x 10 = 20. 4 x 1 = 4. 40 + 7 = 47. 20 + 4 = 24. 47 – 24 = 23.

c. 51 – 39 = ___12___

Answer: 51 – 39 = 12.

Explanation: In the above-given question, given that, draw a place value chart and chips. 5 x 10 = 50. 1 x 1 = 1. 3 x 10 = 30. 9 x 1 = 9. 50 + 1 = 51. 30 + 9 = 39. 51 – 39 = 12.

d. 67 – 44 = __23___

Answer: 67 – 44 = 23.

Explanation: In the above-given question, given that, draw a place value chart and chips. 6 x 10 = 60. 7 x 1 = 7. 4 x 10 = 40. 4 x 1 = 4. 60 + 7 = 67. 40 + 4 = 44. 67 – 44 = 23.

e. 76 – 54 = __22____

Answer: 76 – 54 = 22.

Explanation: In the above-given question, given that, draw a place value chart and chips. 7 x 10 = 70. 6 x 1 = 6. 5 x 10 = 50. 4 x 1 = 4. 70 + 6 = 76. 50 + 4 = 54. 76 – 54 = 22.

f. 82 – 59 = __23___

Answer: 82 – 59 = 23.

Explanation: In the above-given question, given that, draw a place value chart and chips. 8 x 10 = 80. 2 x 1 = 2. 5 x 10 = 50. 9 x 1 = 9. 80 + 2 = 82. 50 + 9 = 59. 82 – 59 = 23.

Leave a Comment Cancel Reply

You must be logged in to post a comment.

IMAGES

  1. Eureka Math Module 5 Lesson 27 Homework

    eureka math lesson 27 homework 2.4 answer key

  2. Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 27 Answer Key

    eureka math lesson 27 homework 2.4 answer key

  3. Engage NY // Eureka Math Grade 5 Module 4 Lesson 27 Homework

    eureka math lesson 27 homework 2.4 answer key

  4. Eureka math grade 5 module 2 lesson 27 homework

    eureka math lesson 27 homework 2.4 answer key

  5. Engage NY // Eureka Math Grade 5 Module 6 Lesson 27 Homework

    eureka math lesson 27 homework 2.4 answer key

  6. Answer Key To Module 4 Lesson 27

    eureka math lesson 27 homework 2.4 answer key

VIDEO

  1. Eureka Math, Lesson 9, Application Problem

  2. Math 7 2 14 Homework Help Morgan

  3. Eureka Math Module 5 Lesson 27 Homework

  4. lesson 22 homework module 7 grade 2

  5. Grade 3 Module 5 Lesson 27 Homework

  6. Module 4 Lesson 2

COMMENTS

  1. Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 27 Answer Key

    Engage NY Eureka Math 2nd Grade Module 4 Lesson 27 Answer Key Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 27 Sprint Answer Key A. Subtraction from a Ten or a Hundred Answer: 10 - 1. ... Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 27 Homework Answer Key. Question 1. Solve vertically. Draw chips on the place value chart. Unbundle when needed. a. 100 - 37 ...

  2. lesson 27 homework module 4 grade 2

    You can find the source for the homework pages at the link below. click on the "full module" PDF:https://www.engageny.org/resource/grade-2-mathematics-module-4

  3. PDF Answer Key Eureka Math® Grade 2 Module 4

    Answer Key Eureka Math® Grade 2 ... A STORY OF UNITS TEKS EDITION Lesson 1 Answer Key 2 • 4 422 Module 4: Addition nd Sbtrction itin 200 wit ord Problems to 100 ... Answers will vary. Homework 1. Solved using the arrow way a. Answers provided. b. 96, 97, 95 c. 28, 27, 29

  4. Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 27 (updated)

    EngageNY/Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 27For more videos, please visit http://bit.ly/eurekapusdPLEASE leave a message if a video has a technical diffic...

  5. PDF 7HDFKHU (GLWLRQ Eureka Math Grade 2 Module 4

    Consider omitting Lessons 29 and 30. Instead, introduce the concept of "Totals Below" in Lesson 21. Continue to embed "Totals Below" in the Concept Development or in the Debrief of subsequent lessons. New Groups Below Totals Below A STORY OF UNITS 4 ©201 ô Great Minds ®. eureka-math.org

  6. Eureka Math Answer Key for Grades Pre K

    Eureka Math Answer Key provided drives equity and sparks the student's love for math. Eureka Math Book Solutions provided are built by subject experts adhering to today's fluid learning environment. ... Download the Eureka Math Solutions for Grades Pre K -12 in PDF format and make your toggling between homework and classroom quite seamless ...

  7. PDF School District U-46 / Homepage

    School District U-46 / Homepage

  8. PDF Eureka Math

    Lesson 1 Template 2 4 Lesson 1: Relate 1 more, 1 less, 10 more, and 10 less to addition and subtraction of 1 and 10. unlabeled tens place value chart A STORY OF UNITS This work is derived from Eureka Math ™ and licensed by Great Minds. ©2015 Great Minds. eureka-math.org G2-M4-SE-1.3.-05.2015 5

  9. Printed Materials

    As the creator of Engage NY Math and Eureka Math, Great Minds is the only place where you can get print editions of the PK-12 curriculum.Our printed materials are available in two configurations: Learn, Practice, Succeed, or student workbooks, teacher editions, assessment and fluency materials. The Learn, Practice, Succeed configuration is available for grades K-8 and offers teachers ...

  10. Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 24 Answer Key

    Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 24 Problem Set Answer Key. Question 1. Solve using mental math. If you cannot solve mentally, use your place value chart and place value disks. 25 - 5 = 20. 25 - 6 = 19. 125 - 25 = 100. 125 - 26 = 119. solve using mental math.

  11. PDF Lesson 30 PS Answers

    27 3.5 + 0.5 3.5 0.5 - 35 4.2 + 0.7 0.7 4, a x/O o. 7x/0 Lesson 30: b. d. 2.7+ 3.5 + ... 5 x/ðo 0.05 xuÔ - 350 70 0.42 + 0.07 - x/00 .07x/00 Divide decimal dividends by non-unit decimal divisors. EUREKA MATH . A STORY OF UNITS h. j. 1.08 + 0.36 + 1.75 + Lesson 30 Problem Set 5-4 0.09 = /.O&X/OO a 36 0.12 = 0.36 x/0Ó ... EUREKA MATH Lesson ...

  12. Eureka Math®

    Thoughtfully constructed and designed like a story, Eureka Math is meticulously coherent, with an intense focus on key concepts that layer over time, creating enduring knowledge. Students gain a complete body of math knowledge, not just a discrete set of skills. They use the same models and problem-solving methods from grade to grade, so math concepts stay with them, year after year.

  13. Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 24 Answer Key

    Engage NY Eureka Math 5th Grade Module 2 Lesson 24 Answer Key Eureka Math Grade 5 Module 2 Lesson 24 Problem Set Answer Key. Question 1. Divide. Show the division in the right-hand column in two steps. The first two have been done for you. a. 1.2 ÷ 6 = 0.2. Answer: 1.2/6 = 0.2. Explanation: In the above-given question, given that, 1.2/6. 0.2.

  14. EngageNY Grade 2 Module 4 Lesson 27

    EngageNY/Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 27For more videos, please visit http://bit.ly/engageportal

  15. Eureka Math Lesson 2 Homework 2.4 Answer Key

    eureka math grade 2 lesson 4 homework 2.4 answer key romeo and juliet literary terms crossword puzzle answer key bihar board matric exam form 2024 study exam 399 capitulo 4a actividad 5 audio answers harry potter ar test answers answer key 2024 bihar board 12th part 1 exam date 2024 bihar board eureka math grade 2 lesson 7 homework 2.4 answer key

  16. Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 27

    Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 27. EngageNY/Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 27 ‹ Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 26 up Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 28 ...

  17. Eureka Math Grade 2 Lesson 4 Homework 2.4 Answer Key

    Engage NY Eureka Math 7th Grade Module 1 Lesson 1 Answer Key Eureka Math Grade 7 Module 1 Example Answer Key Example 1. ... Jonathan gets 0.6 hours (36 minutes) for every 1 hour of homework and reading time, whereas Lucas gets only 30 minutes for every 1 hour of homework or reading time. ... boys—16 to 40 or 2 to 5.

  18. Texas Go Math Grade 4 Lesson 2.4 Answer Key Relate Hundredths and

    The representation of the given model in the form of a decimal number is: 0.68. Go Math Lesson 2.4 4th Grade Answer Key Question 3. Answer: The given model is: Now, From the above model, We can observe that. The representation of the given model in the form of a fraction = (The number of shaded parts) ÷ (The total number of parts) = 8 100.

  19. Eureka Math Grade 4 Module 5 Lesson 27 Answer Key

    Engage NY Eureka Math 4th Grade Module 5 Lesson 27 Answer Key Eureka Math Grade 4 Module 5 Lesson 27 Problem Set Answer Key Question 1. Draw a tape diagram to model each comparison. ... Eureka Math Grade 4 Module 5 Lesson 27 Homework Answer Key. Question 1. Draw a tape diagram to model each comparison. Use >, <, or = to compare. ... Answer: 2(4 ...

  20. Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 29 Answer Key

    Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 29 Homework Answer Key. Question 1. Add like units and record the totals below. a. Answer: 48 + 27 = 75. Explanation: In the above-given question, given that, Add the units and record the totals below. 48 + 27. 8 + 7 = 15. 40 + 20 = 60. 60 + 15 = 75. b.

  21. Eureka Math Grade 4 Module 5 Lesson 27 Answer Key

    Engage NY Eureka Math 4th Grade Module 5 Lesson 27 Answer Key Eureka Math Grade 4 Module 5 Lesson 27 Problem Set Answer Key. Question 1. Draw a tape diagram to model each comparison. Use >, <, or = to compare. a. 3\(\frac{2}{3}\) _____ 3\(\frac{5}{6}\) Answer: 3(2/3) < 3(5/6). Explanation:

  22. Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 4 Answer Key

    0.2 + 0.07 = 0.27 m. Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 4 Homework Answer Key. Question 1. a. What is the length of the shaded part of the meter stick in centimeters? b. What fraction of a meter is 3 centimeters? c. In fraction form, express the length of the shaded portion of the meter stick. d.

  23. Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 13 Answer Key

    Eureka Math Grade 2 Module 4 Lesson 13 Homework Answer Key. Question 1. Solve vertically. Use the place value chart and chips to model each problem. Show how you change 1 ten for 10 ones, when necessary. The first one has been started for you. 42 - 26 = 16. draw a place value chart and chips. 4 x 10 = 40.